Om oss

Välkommen till Cykelochfritid.se

Vi brinner för att få ut mesta möjliga av din cykling och fritid. Vi vill hjälpa dig att hitta de bästa produkterna och att få ut det mesta av din fritid med härliga upplevelser.

Alla våra guider är fullständigt undersökta av vårt författar och testteam som gör allt för att ge dig bästa tillgängliga information, så att du kan fatta välgrundade köpbeslut.

Utöver att testa produkter så gör vi gärna guider och listor med tips. Här delar vi med oss av egen erfarenhet men tar även in andra användare och experter så att det ska bli riktigt bra artiklar

Framöver strävar vi efter att tillhandahålla följande användbara innehåll:

  • Guider med tips inom olika områden
  • Köpguider
  • Instruktionsguider
  • Produktjämförelser
  • och mycket mera!

Vi som skriver det mesta är jag Emil Åkesson även kallad cykel-Åke. Samt min familj som alla har lite olika intressen inom cykel och fritid. För att få riktigt bra tips så tar vi in specifika experter inom varje område så att det ska bli riktigt bra kvalitet på artiklarna. Själv har jag kört mountainbike i många år och har därigenom fått prova på både många cyklar samt tillbehör som kan behövas därtill. Mamma kör elcykel och har hållit på mycket med orientering och friluftsliv genom åren. Pappa spelar golf och padel och tar också gärna en runda i skogen. Brorsan gillar att spela fotboll, innebandy och att paddla kajak. Så vi täcker in rätt mycket av det vi skriver om själva.

Om du har några frågor eller kommentarer om vår webbplats, vänligen kontakta oss.

Börja din resa idag genom att läsa om våra guider eller kanske tillbehörstips för cykel och fritid.

Emil Åkesson

Cykel-Åke

Karlshamn

Kontakta oss gärna här.

Webbplatsredaktör

Sidan ägs och drivs av Webpartners Sweden AB som ni når via infos @ webpartnerssweden.se